Spring naar hoofdcontent
HABRU
HABRU

HABRU

Vacuüm / verwarmingstechniek

De moderne interieurbouw kan niet zonder hoogwaardige vacuümtechniek. De tijdbesparende, eenvoudig toepasbare en economisch geconstrueerde Habru aluminium vacuümtafel, ook wel membraanpers genoemd.

De Habru vacuümtafel onderscheidt zich in de markt als ideaal instrument voor het vervaardigen van vlakke, gebogen en 3-dimensionaal gevormde producten uit hout, fineer, laminaat, kunststof en solid surface material zoals Corian. De geïntegreerde tank, krachtige vacuümpomp en aluminium constructie maken het vacuüm persen nu nog sneller en eenvoudiger. Bovendien levert Habru een breed scala aan vacuümzakken en pompen.

Het principe van vacuüm persen is eenvoudig. Het te vormen materiaal wordt op een (ééndelige) mal geplaatst tussen een, van een membraan (siliconen polyurethaan PU of natuurrubber) voorzien, neerklapbaar aluminium raam en het werkblad van de vacuümtafel. De krachtige vacuümpomp zorgt er vervolgens voor dat het membraan zichzelf om de vorm spant en het geheel met grote kracht perst. Aangevuld met de verwarmingstechniek van Elkom GmbH uit Bad Oeynhausen (Duitsland) is mogelijk om vrijwel alle plastische materialen te vervormen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.