Spring naar hoofdcontent
Bushbaum
Bushbaum

Bushbaum

De alles-in-1-kunner onder de meubelpanelen

Ready-to-build

Voorbewerkte meubelpanelen op maat én in een trendy decor? Bushbaum fijntimmerpanelen bestaat uit vier collecties panelen in de vorm van diverse meubelcomponenten die het jou heel makkelijk maken. Denk aan panelen ten behoeve van corpuskasten, fronten, legplanken, (tussen)bodems, ladebodems, rugwanden, plinten, etc. Alles in hetzelfde stijlvolle decor.

De alles-in-1-kunner onder de meubelpanelen

Meteen aan de slag met meubelpanelen op maat, met kantenband én in een trendy decor? Dat kan nu. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontdek zelf de mogelijkheden van de nieuwe Bushbaum collectie en vraag onze stalen aan.

Het optimale zaagschema

Professioneel plaatmateriaal heeft vaak een industriële afmeting, die jij als verwerker naar netto panelen zaagt. Bij Bushbaum pakken we het anders aan: we denken niet in industriële platen, maar in gezaagde maten. Immers, geen enkele plaat gaat ongezaagd een interieur in. Hoe het werkt? Vind het optimale zaagschema via onze handige adviestool, die je gratis en oneindig vaak kunt gebruiken. Gebruik de adviestool.

Over Bushbaum

Dagelijks vertrekken er vanuit onze distributiecentra vele vrachtauto’s vol met plaatmateriaal naar professionele verwerkers. Deze platen hebben vaak een industriële afmeting welke de verwerker naar netto panelen zaagt. Met Bushbaum werkt het anders! Niet denken in industriële platen, maar in gezaagde maten. Immers, geen enkele plaat gaat ongezaagd een interieur in.

“Het gebruik van meubelpanelen maakt het realiseren van interieurs een stuk sneller, gemakkelijker en brengt minder risico’s met zich mee.”

Het gebruik van panelen maakt het realiseren van interieurs een stuk sneller, gemakkelijker en brengt minder risico’s met zich mee. Het Bushbaum panelenprogramma is constant in ontwikkeling. Kijkend naar de behoeftes vanuit de markt worden bijvoorbeeld ladestroken passend bij de meest gebruikte ladesystemen, rugwanden passend bij de panelen, complete corpuskasten in panelen en meubelplinten toegevoegd aan het programma.

Bushbaum is verkrijgbaar bij:
www.alldeco.nl
www.asilva.nl
www.decovisie.com
www.deconova.nl
www.drimensa.nl
www.finimaat.nl
www.iboma.com

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.