Carhartt Workwear

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken. Informatie: www.carhartt.com.

Innovatie, innovatie, innovatie
Carhartt staat bekend om de vele innovatieve materiaalsoorten en technologieën die ze in de loop der tijd zelf heeft ontwikkeld. Zoals Force Extremes®, een ijzersterke, supersnel drogende stof die veel comfort biedt en geurtjes opvangt.

Stevige, hoogwaardige Rain Defender® regenkleding is Carhartts specialiteit en noodzakelijk voor iedereen die in de buitenlucht werkt. Vocht glijdt van je trui, overall, broek of andere kleding af en wordt niet geabsorbeerd.

Quick Duck® werd geïntroduceerd in 2012 om de moderne arbeider beter van dienst te zijn met een lichtgewicht weefsel dat net zo duurzaam is als de traditionele Sandstone Duck jas.  Het is lichter en je hebt dezelfde duurzaamheid met minder volume, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt. Quick Duck® wordt nu ook geleverd met 3M™ Thinsulate™-isolatie voor extra warmte zonder het gewicht. 

Carhartt Full Swing® is ontwikkeld om de manier waarop je beweegt te verbeteren. Gemaakt met stretch en meer draaivermogen in de rug, ellebogen, oksels en knieën. Met behoud van de klassieke Carhartt-look.

Carhartt-familie
Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Ze maakt werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. Onder andere werkbroeken, jeans, jacks, bodywarmers, T-shirts, sweatshirts, overalls en schoenen.

Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds in handen van de Carhartt-familie, om ervoor te zorgen dat de missie van de oprichter wordt doorgevoerd in ieder kledingstuk dat wordt geproduceerd. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

 Carhartt Direct B.V
Cruquiusweg 109-D
1019 AG, Amsterdam

T: 024 808 0192
W: carhartt.com
E: [email protected]

Direct contact met Carhartt Workwear