Xylexpo 2024: klaar voor ‘industrie 5.0’

Beurs 19-04
Xylexpo 2024: klaar voor ‘industrie 5.0’

Met nog iets meer dan een maand te gaan voor het doorknippen van het lint, is het allemaal klaar en wordt Xylexpo opnieuw een referentie-evenement in het wereldwijde beurslandschap: meer dan 260 exposanten, waarvan 33 procent uit het buitenland, zullen 25 duizend vierkante meter tentoonstellingsruimte bestrijken, in de hallen 1 en 3 van FieraMilano Rho (Oost of ‘Metropolitana’ poort).

Xylexpo 2024: klaar voor ‘industrie 5.0’

Van 21 tot 24 mei presenteert het evenement de state-of-the-art van het internationale aanbod van hout- en meubeltechnologie. "Het zal een waardevolle kans zijn ", zei Dario Corbetta, tentoonstellingsdirecteur - met het oog op de recente maatregelen voor ‘Industrie 5.0’. Italiaanse bedrijven zullen tot 45 procent van hun investeringen profiteren van fiscale stimulansen, op voorwaarde dat ze voldoen aan specifieke kenmerken op het gebied van digitale transformatie, maar vooral – dat is het nieuws – duurzaamheid".

Een aantrekkelijke kans voor alle Italiaanse exposanten en bezoekers in een Italiaanse markt die meer dan een miljard euro waard is.

Xylexpo2024 wordt een grote afspraak

Xylexpo wordt een grote afspraak voor exposanten, die kunnen laten zien hoe hun technologie in lijn is met de huidige duurzaamheidseisen, en voor bezoekers, die de kans krijgen om de nieuwe technologische niveaus te zien die ook houtbewerkingsmachines moeten bereiken.