Vier eervolle vermeldingen voor Franke

Keukens en badkamers 02-05

Franke kreeg vier prestigieuze vermeldingen tijdens de Kitchen Innovation Awards 2024, drie voor de Mythos Water Hub, waaronder de Best of the Best voor het beste product in zijn categorie en de Best Innovation Award in alle categorieën, evenals erkenning voor de Mythos Masterpiece kraan uit de bekroonde Mythos Masterpiece-collectie.

De jury van de Red Dot Awards 2024 heeft er ook voor gekozen om de innovatieve Mythos Water Hub en de Mythos Masterpiece kraan te eren.

Na eerder de Red Dot Award in 2023 te hebben gewonnen, heeft de Icon Semi-Pro kraan – de nieuwste editie van de bekroonde Icon-reeks kranen – nu een tweede onderscheiding verdiend met een iF Design Award 2024 als erkenning voor zijn uitstekende ontwerp.

Franke biedt 6-in-1 wateroplossing

De bekroonde Mythos Water Hub is een innovatieve 6-in-1 wateroplossing voor thuis waarmee je eenvoudig het water van je voorkeur kunt kiezen en direct toegang kunt krijgen, zodat elk glas dat je drinkt puur, veilig en heerlijk is. Bovenop de standaard keuze uit warm en koud water, kunnen consumenten kiezen uit een selectie van 4 speciale gefilterde waterfuncties: omgevingswater voor elk moment van de dag, gekoeld om de behoefte aan ijs te verminderen, bruisend om de spijsvertering te bevorderen en instant kokend water om de bereidingstijd aanzienlijk te verkorten voor warme dranken, pastagerechten en groenten.