JUNG presenteert reeks noviteiten

Producten 17-04
JUNG presenteert reeks noviteiten

JUNG presenteert een hele reeks noviteiten om het interieur mee te kleuren, van stopcontacten in gerecycled materiaal tot meer oplaadmogelijkheden middels een USB-C-poort.

JUNG presenteert reeks noviteiten

De bestaande A-range wordt uitgebreid met de A VIVA-schakelaars van glas voor nóg meer ontwerpopties dankzij het nieuwe materiaalgebruik. Terwijl het raam bestaat uit mat satijnglas, is de vorm afgerond voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

JUNG presenteert reeks noviteiten

De A VIVA-ramen zijn beschikbaar in smaragdgroen, nachtblauw, kristalgrijs, champagne, mokka, wit en zwart.

JUNG presenteert reeks noviteiten

JUNG zet 2024 goed (en groen) in

JUNG zet 2024 goed (en groen) in met schakelaars en stopcontacten vervaardigd van gerecycled materiaal. De antraciet matte schakelaars uit de A CREATION-, A550- en A FLOW-reeksen bestaan uit 95% recyclaat, ofwel materiaal gewonnen uit plastic afval.

De rijke Les Couleurs® Le Corbusier-kleurencollectie van JUNG is vanaf nu ook mogelijk als afwerking van de LS 1912-tuimelschakelaar. De 63 verschillende tinten verbreden de ontwerpmogelijkheden van het model en bieden een speelse manier om kleur en interieur samen te smelten. Iedere LS 1912-schakelaar wordt op bestelling geproduceerd en met de hand gelakt in de tint die je interieurpersoonlijkheid perfect belichaamt.

Daarnaast is dezelfde tuimelschakelaar vanaf nu ook beschikbaar als bedienunit voor een KNX installatie.

JUNG introduceert de A550- en LS 990-reeksen met een gloednieuwe USB-C-poort die tot wel 60 Watt aankan: perfect voor het opladen van je laptop of smartphone (met fast chargers).