Betrouwbaar betaalbaar doucheplezier

Badkamer 02-05
Betrouwbaar betaalbaar doucheplezier

Voor consumenten die op zoek zijn naar betrouwbaar doucheplezier voor een betaalbare prijs, is het GROHE Tempesta douchesysteem met de Grohtherm thermostaat de ideale oplossing.

Betrouwbaar betaalbaar doucheplezier

De 250 mm hoofddouche biedt een brede straal  met de verfrissende Rain Spray en heeft een aantrekkelijk slank profiel. De 110 mm handdouche biedt drie straalsoorten - de zachte Rain, de revitaliserende Massage en de krachtige Jet straal. Consumenten kunnen eenvoudig schakelen tussen hoofd- en handdouche dankzij de Grohtherm thermostaat. Beide douchekoppen zijn voorzien van de waterbesparende technologie GROHE EcoJoy voor verminderd waterverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de doucheprestatie.

Betrouwbaar betaalbaar doucheplezier

Het GROHE Euphoria SmartControl 310 douchesysteem daarentegen geeft de consument de volledige controle. De innovatieve GROHE SmartControl technologie maakt het eenvoudig om de douche-ervaring te personaliseren. Met één druk op de knop kan de consument wisselen tussen de hoofd- en handdouche en/of deze combineren, en de perfecte straalsoort en het watervolume kiezen.

Betrouwbaar betaalbaar doucheplezier

Draaibare hoofddouche

De 310 mm draaibare hoofddouche wordt geleverd met twee straalsoorten (zachte GROHE PureRain en krachtige GROHE ActiveRain), terwijl de 110 mm handdouche consumenten zelfs de keuze geeft uit drie verschillende straalsoorten - de rustgevende Rain, de waterbesparende SmartRain en de opwekkende Massage straal.

Voor ultiem maatwerk zijn de douchekoppen van beide systemen verkrijgbaar in ronde of vierkante designs en zijn de douchesystemen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van klassiek chroom tot de trendkleur zwart - installateurs kunnen hun klanten de keuzevrijheid geven om hun persoonlijke toevluchtsoord te creëren, afgestemd op hun unieke voorkeuren en stijlen.